21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kuzeyyaka Mahallesi'ne yeni park

Kepez Belediyesi, Kuzeyyaka Mahallesi'nde, 4 dönüm alandan oluşan spor temalı bir parkın yapımına başladı.

Kepez Belediyesi, 4 yılda yaptığı 103 parka yenilerini ekliyor. “Her mahalleye yeşil alan” ilkesiyle çalışan Kepez Belediyesi, Kuzeyyaka Mahallesi'ne spor temalı bir park kazandırıyor. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 4 dönüm alandan oluşan parkın yapımına başladı.

İçerisinde, ilçe halkına açık havada spor yapma imkanı sunan fitness aletlerinin ve basketbol sahasının yer alacağı parkın kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor. Mahalleye prestij kazandıracak olan parkta, yürüyüş yolları, oturma alanları ve çocuk oyun grubu da bulanacak. Parkın tamamlanmasıyla mahalle sakinleri, yeşil bir alanda spor yapma imkanına kavuşmuş olacak.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, çok amaçlı büyük parklarla hem ilçenin varoş imajını değiştirdiklerini hem de ilçe halkının dinlenebileceği, eğlenebileceği ve spor yapabileceği alan ihtiyacını karşıladıkları söyledi.

Gece-gündüz çalışarak Kepez halkına verdikleri hizmet sözünü yerine getirdiklerini ifade eden Öner, “Gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla, mülkiyet sorununun çözümüyle, ilçenin kamu yatırımlarını almasını sağlamamızla Kepez'de şehirleşmenin değişimi yaşanıyor. Artık Kepezli umutsuz değil, yarınlara daha umutla, güler yüzle yürüyor. Bizler de yorulmadan, daha çok çalışarak modern Kepez'i inşa etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 18:26:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?