21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Lara Birlik Plajına yoğun ilgi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Lara Birlik tarafından modern bir projeyle halka kazandırılan ve cazibe merkezi haline getirilen Lara Birlik Plajı Antalyalıların akınına uğruyor.

Antalyalılar, şemsiye, şezlong, tuvalet ve duş ünitelerinin ücretsiz olduğu sahilde bir yandan denize giriyor, bir yandan mangal yakıp piknik yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile İl Özel İdaresi'nin sorumluluğunda bulunan Lara Birlik Sahili modern bir projeyle halka kazandırılarak cazibe merkezi haline getirildi. 400 bin metrekare alan ve 2 kilometrelik sahil üzerine yeniden düzenlenen Lara Birlik Plajı'nda, yürüyüş, bisiklet, kay kay yolu bulunuyor.

Vatandaşlar, Türkiye'de uygulanan örnek projelerden olan Lara Birlik sahiline ücretsiz giriş yapıyor. Şezlong, şemsiye, duş ve tuvalet hizmetinin de ücretsiz verildiği plaj sabah erken saatlerden itibaren vatandaşların akınına uğruyor.

Antalyalılar plajda ayrıca, basketbol, voleybol oynayarak, yeniden düzenlenen piknik alanında da mangalını yakıyor, pikniğini yapıyor.

Bir süre önce hizmete açılan Lara Birlik Plajı sadece Antalyalıların değil, yabancı turistlerin de akınına uğruyor.

 

 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 14:12:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?