1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Lara sahilleri temizleniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Lara sahilinin daha temiz kalması amacıyla kumsal temizleme makinesi aldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin, temizlik çalışmasını yerinde izledi.

Genel Sekreter Mehmet Aktekin, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Özkayacan ile Temizlik İşleri Şube Müdürü Ali Demir Türkmen, Lara sahilindeki temizlik çalışmasını yerinde izledi. Büyükşehir Belediyesi’nin traktörü ile birlikte yaklaşık 100 bin TL’ye aldığı kumsal temizleme makinesi ile kumsalın 20 santimetre derinliğe kadar temizlediğini belirten Genel Sekreter Mehmet Aktekin, şunları söyledi:

“Sahillerimizin daha temiz, daha bakımlı görünmesi, vatandaşımızın daha memnun kalması için modern bir temizleme aracı aldık.Makineyi bugün test ettik. Sigara izmaritine kadar kumdaki çöpleri topluyor. Bundan sonra Lara plajlarında çöp sorunu kalmayacak.”

Antalya Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Şube Müdürü Ali Demir Türkmen de Lara sahilinin temizliğine büyük önem verdiklerini ifade etti. Türkmen, vatandaşların atıklarını kumsala gelişi güzel atmamalarını, poşetlerde biriktirmelerini istedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 12:25:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?