8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Lara'da 'özel' bir okul

Uzun yıllardan beri, TRT’de yayınlanan “Küçük Şeyler” programı, kitapları, konferans ve eğitimleri ile tanıdığınız Prof. Dr. Üstün Dökmen, ülke çapında yaygınlaştırmayı hedeflediği anaokulları zincirinin bir halkası da Antalya Lara’da ‘çok özel bir okul ’ olarak kuruldu.

M.E.B.’na bağlı okul, 1.050 metrekare kapalı alan, 350 metrekare açık alanı ile müstakil bir mekanda hizmet veriyor. Çocuklara Türkçe, fen ve doğa, yabancı dil, hareket ve dans, müzik (Orrf yöntemi), seramik ve drama etkinlikleriyle zenginleştirilmiş bir eğitim programı ve ortamı sunan, uzman bir eğitim kadrosuna sahip anaokulunda, aynı zamanda Prof. Dr. Üstün Dökmen liderliğinde ‘Aile Akademisi’ anlayışıyla eğitim yılı süresince ailelere düzenli bilgi paylaşımı ve danışmanlık hizmeti de sunuluyor.

2007/2008 Eğitim-Öğretim yılına Eylül 2007 itibariyle başlayan Antalya Küçük Şeyler Akademisi Anaokulu eğitim kurumu olmasının ötesinde, ‘çocukların hayata hazırlandığı’ bir ortam olarak dikkati çekiyor. Prof. Dr. Üstün Dökmen eğitim anlayışının vizyon ve misyonunu Antalya’da tanıtmak ve yaygınlaştırmakla sorumluluk üstlenerek, bilinçli bir ekip zincirinin önemli bir parçası olan okul, sunduğu hizmet ile fark yaratmayı amaçlıyor.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 10:20:08
Güncelleme :7 Aralık 2007 Cuma 10:26:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?