22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Lastik kız Asya’nın başarısı

LASTİK KIZ ASYA’NIN BAŞARISI

Muratpaşa Belediyespor’un başarılı cimnastikçisi Asya Nur Taş, Bulgaristan’da yapılan Uluslararası Ritmik Cimnastik Turnuvası’nda dördüncü oldu.

Uluslararası arenada Türkiye’yi temsil eden Muratpaşa Belediyesporlu cimnastikçi Asya Nur Taş, 01-02-Mayıs tarihleri arasında Bulgaristan’ın Burgaz kentinde yapılan Uluslararası Ritmik Cimnastik Turnuvası’nda dördüncü oldu.

Türkiye’yi başarıyla temsil ettiğini belirten Asya Nur Taş, “Büyükler kategorisinde ilk kez yarışmama rağmen, güçlü rakiplerimi geçerek dördüncü olmam, ileride katılacağım şampiyonalar için bana güç verdi” dedi.

Elde edilen bu başarının Türkiye için önemli olduğunu belirten Muratpaşa Belediyespor Cimnastik Antrenörünü Zlatka Staykova ise “Turnuvaya Bulgaristan, Kazakistan, Belçika, Finlandiya, Azerbaycan, Sırbistan ve Türkiye katıldı. Türkiye’den katılan tek sporcu Asya Nur Taş. Büyükler kategorisinde ilk kez yanışan Asya Nur Taş, kurdelada dördüncü, gelen tasnifte ise 5. oldu. Asya’nın bu başarısı, Türkiye ve kulübümüz açısından son derece önemli” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 14:16:01
Güncelleme :5 Mayıs 2010 Çarşamba 14:54:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?