21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Letonyalı turiste bıçaklı gasp

Letonyalı bir turist, çıktığı şehir turunda bıçaklı bir kişi tarafından gasp edildi. Olay, sabah saat 10.30 sıralarında Konyaaltı Caddesi’ndeki Şehitler Parkı’nda meydana geldi.

Kemer İlçesi’nde tatil yapan ve Antalya’ya şehir turuna çıkan bir grup turist, Konyaaltı Plajı varyantında otobüsten inerek manzarayı seyretmek istedi. Fotoğraf çektirmek için Şehitler Parkı’na gelen Letonyalı Svetlana Snezko, parkta yalnız kaldığı sırada bıçaklı bir kişi tarafından gasp edildi. Snezko’nun çantasını alan şahıs, hızla olay yerinden uzaklaştı.

Snezko, olay yerine gelen polislere verdiği ilk ifadede, gasp zanlısının 20 yaşlarında, kısa boylu ve zayıf olduğunu söyledi. Çantasında cep telefonu, 30 dolar parası ve pasaportunun olduğunu belirten Snezko, olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Polis çevrede yaptığı araştırma sonucu gasp zanlısının yanında 4 kişi daha olduğunu belirlerken, alınan eşgale göre araştırmalarına başladı.

Snezko ve tur rehberi, ifadeleri alınmak üzere Bahçeli Polis Merkezi’ne götürülürken, olayla ilgili 5 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2005 Perşembe 15:08:59
Güncelleme :16 Haziran 2005 Perşembe 17:20:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?