22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Liman Mahallesi'ne semt pazarı

Antalya Konyaaltı Belediyesi ve Semt Pazarcılar Odası işbirliğiyle Liman Mahallesi’nde 3 bin 500 metrekarelik alan üzerine yapılan Kapalı Semt Pazarı törenle hizmete açıldı.

Bölge sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği açılış törenine CHP Antalya Milletvekili Ferudun Baloğlu, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, CHP İl Başkan Vekili Şerafettin Şahin, Merkez İlçe Başkanı Durmuş Atıcı, oda başkanları, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda esnaf katıldı.

Sokak pazarlarının hijyen kurallarından uzak olduğu için kapatılması gerektiğini ve Konyaaltı Belediyesi’nin örnek bir uygulamayla tüm sokak pazarlarını kaldırdığını vurgulayan Semt Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz, "Konyaaltı Belediyesi, modern kentleşme, sağlıklı çevre, güvenli yaşam koşullarındaki bilinç ve hassasiyetiyle vatandaşımızın takdirini kazandı. Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e örnek çalışmasından ötürü pazarcılar esnafı olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nın modern planlamasıyla her türlü ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte olduğunu belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise, "Vatandaşlarımızın temiz, düzenli ve hijyenik bir ortamda pazar alışverişlerini yapabilmesi için dördüncü kapalı pazarımızı da Liman Mahallemiz’de hizmete açtık. 3 bin 500
metrekarelik alan üzerine kurulan pazarımızda 180 pazarcı esnafımız ve 50 üretici vatandaşımız hizmet verecek. Diğer pazarlarımız gibi çok amaçlı kullanılacak olan pazarımızın içerisinde 7 basketbol potası, 200 metre metrajlı koşu parkuru, 50 metre düz koşu parkuru, tuvalet, kurban kesim merkezi, zabıta ve Pazarcılar Odası’nın bürosu bulunuyor" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Öz, Konyaaltı’na modern pazarlar kazandırdığı için Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür plaketi verdi. Açılıştan sonra CHP Antalya Milletvekili Ferudun Baloğlu, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner ve bölge sakinleri basket potalarında atış yaptılar.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2005 Pazartesi 17:39:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?