22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Lisanslı ürünler store dışına taştı

Antalyaspor lisanslı ürünleri, bir işletmenin Antalyaspor yönetimine karşılık beklemeden yaptığı teklifle petrol istasyonlarına da girdi. Antalyaspor Store'deki tüm ürünler, store ile aynı fiyata Hurma'daki bir petrol istasyonunda da satılacak.

Konyaaltı Hurma'da bulunan Total bayii Karabulut Petrol, istasyon içerisinde yer alan markette lisanslı ürünleri hiçbir karşılık beklemeden satmak için kırmızı-beyazlı ekibin yöneticilerine başvurdu. Yönetimden olumlu yanıt gelince, Antalya'da ilk kez lisanslı ürünler, storelerin dışında da satılmaya başlandı.

Dev bir Antalyaspor bayrağının da asıldığı istasyon marketinde lisanslı ürünleri gören vatandaşlar, özellikle Konyaaltı Bölgesi'ndeki ürün satış merkezindeki eksikliğin son bulduğunu belirterek, artık Antalyaspor ürünlerini store dışında da görebilecek olmanın kendilerini son derece mutlu ettiğini söylediler.

Antalyaspor ürünlerini kar almadan satmak istediklerini ve bu amaçla Antalyaspor yönetimine başvurduklarını söyleyen işletme sahibi Mustafa Karabulut, kentin takımına yardımcı olmanın herkesin görevi olduğunu belirterek, uygulamanın diğer petrol istasyonlarına da örnek olmasını istedi. İşletmesinde hiçbir kar almadan store ile aynı fiyata lisanslı ürün satacak olan işletme sahibi Karabulut, "Antalyaspor hepimizin takımı. Umarım, tüm işletme sahipleri bizim gibi düşünerek bu şekilde desteklerde bulunur" diye konuştu.

Uygulamayı sadece Antalyaspor'un geleceğini düşünerek hayata geçirdiklerini söyleyen Mustafa Karabulut, "Ürünlerin başına işçi koymadığım için lisanslı ürünlerin satılması bize ekstradan maddi bir külfet getirmiyor. Antalyaspor ürünleri istasyonumuza farklı bir hava katmış durumda. Markete giren müşterilerimiz her türlü lisanslı ürünü barkotlu olarak burada bulabiliyor. Üstelik store ile aynı fiyata. Dev Antalyaspor bayrağı ve lisanslı ürünlerin istasyonumuzda satıldığını belirten yazımızla şimdiden oldukça dikkat çekmiş durumdayız. Umarım diğer petrol istasyonlarına da örnek oluruz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 10:15:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?