22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Liseli Dilek'i kablo taşımadı

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde evden kaçmaya çalışırken balkon demirine bağladığı kablonun kopması sonucu 3'üncü kattan düşen 15 yaşındaki Dilek Kilit, öldü.

Alanya'ya bağlı Cikcilli beldesinde ailesiyle birlikte oturan Alanya Kız Meslek Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Dilek Kilit, anne ve babası ile tartıştıktan sonra evden ayrılmaya karar verdi. Dün gece geç saatlerde Kunduracı Apartmanı 3'üncü katında bulunan evlerinin balkon demirine bağladığı kablo ile sarkan Kilit, kablonun ağırlığına dayanamalarak kopması sonucu beton zemine çakıldı.

Gürültü üzerine kızlarının odasına giren Sabriye ve Mehmet Kilit, çığlık atarak beton zeminde cansız yatan kızlarının yanına gittiğinde fenalık geçirdi. Çağırılan 112 Acil Servis ambulansı görevlileri tarafından sakinleştirici iğne yapılan anne ve baba, komşuları tarafından evlerine götürüldü.

Dilek Kilit'in cesedi olay yerine gelen Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile cenaze aracına konularak, Alanya Belediye Mezarlığı Morguna götürüldü. Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler olaya ilişkin araştırmasını sürdürüyor.

...
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 11:16:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?