1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Liseli kızlar 2 kardeş ile kaçtı

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde lise öğrencisi 2 genç kız, yaklaşık 1 yıldır flört ettikleri 2 kardeş ile kaçtı. Tokat'ın Turhal İlçesi'ne kaçtıkları ihtimali üzerinde durulan sevgililerin bulunması için çalışma başlatıldı.

Alanya’da 18 yaşındaki Erdal ve 22 yaşındaki Emrah Canıtez kardeşler, yaklaşık 1 yıl önce 17 yaşındaki S.S. ve 18 yaşındaki I.Ö. ile tanışarak arkadaş oldu. Emrah Canıtez, Anadolu Lisesi öğrencisi S.S. ile Erdal Canıtez de lise öğrencisi I.Ö. ile flört etmeye başladı.

Birkaç ay önce genç sevgililer evlenmek istediklerini ailelerine iletti. Kızların aileleri, “Sizin yaşınız ne, başınız ne” diyerek evliliğe olumsuz yanıt verince sevgililer kaçma kararı aldı. 2 kardeş, pazartesi kız arkadaşlarıyla buluştu ve daha sonra ortadan kayboldu. Olay sonrası Saray Polis Merkezi’ne giderek kızlarının kaybolduğunu bildiren 2 aile orada karşılaşınca, kızların sevgilileri ile kaçtığı anlaşıldı.

Kardeşlerin, sevgililerini Tokat'ın Turhal İlçesi'nde bulunan amcalarının yanına kaçırdığı ihtimali üzerinde duruluyor. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.
 

Vatan
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 09:17:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?