21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Loscertales'ten Vali Yüksel'e ziyaret

Uluslararası Sergiler Bürosu (BİE) Genel Sekreteri Vicente Gonzales Loscertales, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Uluslararası Sergiler Bürosu Genel Sekreteri Vicente Gonzales Loscertales ve yanında bulunan ekip, incelemelerde bulunmak üzere EXPO Fuarı için aday olan Antalya'ya geldi. Kentteki incelemeleri kapsamında Antalya Valisi Alaaddin Yüksel'i makamında ziyaret eden Loscertales, Antalya'nın EXPO'yu düzenleyecek yapıya sahip bir kent olduğunu söyledi.

Loscertales ayrıca EXPO'nun, yapıldığı şehirlerin ekonomisine, kalkınmasına ve sektörel gelişmesine katkıda bulunduğunu ve önemli girdiler sağladığı belirti.
Ziyarette konuşan Antalya Valisi Yüksel ise, EXPO için Antalya turizminin büyük bir avantaj olduğunu söyledi.

Temalı bir EXPO organizasyonunu Antalya'ya kazandırmayı hedeflediklerini söyleyen Yüksel, "Antalya için en uygun olan tarım ve çiçek temalı 2014 EXPO'larından birisine ev sahipliği yapmak üzere tam bir takım çalışması yapıyoruz. Loscertales'in Antalya ziyareti, çiçek ve tarım temalı 2014 EXPO'nun Antalya'da gerçekleştirilmesi için fevkalade önemli bir buluşma ve başlangıç''dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 17:53:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?