21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Loto milyoneri evine döndü

SÜPER LOTO MİLYONERİ ÜÇ GÜN SONRA EVİNE DÖNDÜ

Süper Loto'da 6 bilerek 11 milyon 295 bin 86 lira 5 kuruş kazanan 2 talihliden biri olan Antalyalı işçi emeklisi Hasan Yörük, parayı aldığı ilk gün, Aksu ilçesine dönerek, kahvehanedekilere ayran ısmarlayıp yardım sözü verdi.

Merkez Muratpaşa İlçesi Ali Çetinkaya Caddesi'ndeki Hobby Büfe'den oynadığı kupona büyük ikramiye çıkan ve daha sonra kayıplara karışan talihli bugün ortaya çıktı.

Aksu ilçesi Solak Mahallesi'ndeki ikametine gelen talihli Hasan Yörük, ağabeyi muhtar Adem Yörük ile birlikte kahvehanede mahalleli ile bir araya geldi. Yörük, köyün ihtiyaçları doğrultusunda çalışma yapacağını ve eksiklerin giderileceği sözünü verdi. Kahvehanede bulunanlara ayran ısmarlayan talihli, daha sonra ağabeyi Adem Yörük ile birlikte Elmalı ilçesine gitti.

Üç gün sonra evine dönen talihlinin eşi Hanife Yörük kiracı olduklarını söyleyerek, "Biz burada kiracıyız. Gerçek sahipleri yok. Kocam yok, burada çalarlar onu. Parayı ne yapacağımızı amcam bilir. Ben bilmem. Onlar alacaklar, ben hazırda oturacağım. Ben gittiği yeri bilmiyorum. Allah herkese göstersin. Hasan amca evde durmuyor. Dışarıda kalıyor" dedi.

Köy kahvesi sahibi Mehmet Çom ise sabah milyonerin geldiğini, heyecanlı olduğunu ve herkese ayran ısmarladığını ifade etti.

Ayrıca, ilkokul mezunu olan talihlinin ehliyet almak istediği ve bugün başvuru yapacağı öğrenildi.

SÜPER LOTO MİLYONERİ ÜÇ GÜN SONRA EVİNE DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2011 Salı 16:17:02
Güncelleme :5 Temmuz 2011 Salı 16:33:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?