1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Lüks otomobiller göz kamaştırdı

ANTALYA AUTO SHOW 2009 FUARI

7. Antalya Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı'nda lüks otomobiller büyük ilgi gördü.

7. Antalya Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı, Antalya Expo Center'de törenle açıldı. Auto Show 2009 fuarında 23 marka, 18 otomotiv firması, 48 yan sanayi, aksesuar ve hizmet sektörü olmak üzere 71 katılımcı yer alıyor. Açılışına "Kavak Yelleri" dizisi oyuncularından İbrahim Kendirci'nin de katıldığı fuarda Hyundai, Toyota ve Skoda yeni model otomobillerini ilk kez vatandaşların beğenisine sunarken özellikle lüks spor otomobiller ilgi gördü. Modifiye otomobillerinde dikkat çektiği fuarda vatandaşlar otomobilleri tanıtan mankenlerle fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Hyundai'nin yeni İ 20 modelinin tanıtımı için fuara gelen Hyundai Türkiye Başkanı ve CEO'su Kwang Heum Um, Hyundai standında gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de Hyundai olarak hızlı bir büyüme içerisinde olduklarını söyledi. Ekonomik krizde ÖTV indirimi ile satışlarını yüzde 60 oranında artırdıklarını belirten Um, ÖTV indiriminin sona ermesine rağmen satışlarının iyi olduğunu anlattı.

Türkiye'de yükselen bir başarı grafiği gösterdiklerini anlatan Um, şöyle konuştu: "Türk halkı artık Avrupa'da olduğu gibi güvene ve kaliteye önem veriyor. Türk halkı artık ucuz araba yerine güvenli araba tercih ediyor. Biz de güvenimizi ve kalitemizi Türk halkına ispatladık. Türkiye bizim çok önem verdiğimiz ülkelerden bir tanesi. Buraya yeni yatırımlar yapmayı planlıyoruz."

ANTALYA AUTO SHOW 2009 FUARI
ANTALYA AUTO SHOW 2009 FUARI
ANTALYA AUTO SHOW 2009 FUARI
ANTALYA AUTO SHOW 2009 FUARI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2009 Çarşamba 17:47:04
Güncelleme :18 Kasım 2009 Çarşamba 21:37:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?