1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Lükste sınır yok!

Antalya Belek’te ayrıcalıklı bir konsept ile hizmet veren Calista Luxury Resort, lükste sınır tanımıyor. A class müşteriye hizmet veren Calista Luxury Resort, swarovski taşlı duvar kâğıtları, 24 ayar altın muslukları ve gecelik fiyatı sezona göre 15 bin ile 25 bin dolar arasında değişen VIP Villa Leo ile bugüne kadar pek çok ünlü zengini ağırladı.

Lükste sınır tanımayan Calista Luxury Resort, hizmete girdiği ilk yıl müşterilerine özel uşak hizmeti vererek dikkat çekerken, şimdi de konuklarına süper lüks Ferrari ve Lamborghini ile Antalya gezisi yapma olanağı sunuyor.

OTELE ÖZGÜ SİSTEM
Standartların oldukça yüksek olduğu otelde özgün ‘A’la carte All Inclusive’ sistemiyle hizmet sunulurken, otelin içinde bulunan ve tüm dünya mutfaklarını barındıran 9 ayrı A’la Carte restoranda, dünya mutfaklarından lezzetler sunuluyor.Calista, her villaya özel havuzu, iskelede özel güneşlenme alanları, aydınlatmalarla süslenmiş havuzları ve palmiyeleri ile rüyalardaki tatili yaşatıyor. Otelde, standart odaların yanı sıra konseptli villalar, suit ve delux odalar da bulunuyor.

LÜKSÜN SINIRI ZORLANIYOR
Calista Luxury Resort’ta bir king suit, iki presidential suit, dört garden suit, 14 corner suit, 63 aile odası ve 514 standart oda yer alıyor. Bunun yanında lükse ve detaya önem verenler için 150 metrekarelik 10 twin villa, 300 metrekarelik 3 villa ve bir de VIP villa bulunuyor. Bin 500 metrekarelik bir alana sahip olan ve Leo adını taşıyan VIP villada, hobi ve sinema salonları, özel mutfağı ve SPA ile VIP hizmet sunuluyor. VIP villada misafirleri için 24 saat kahya ve sekreterya hizmeti de veriliyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 15:34:09
Güncelleme :23 Haziran 2009 Salı 15:36:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?