16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Lunapark eğlencesi kötü bitti

LUNAPARKTA ELMA KURDUNDAN DÜŞEN KADININ ÖLÜMÜ

Isparta'dan bayram tatili için Trabzon'a giden ve çocuklarıyla birlikte lunaparkta bindiği 'Elma Kurdu' adı verilen trenin raydan çıkması sonucu düşerek hayatını kaybeden Zuhal Yiğci toprağa verildi.

Isparta'dan bayram tatili için memleketleri Trabzon'a giden Mehmet Yiğci, eşi Zuhal Yiğci (30) ile çocukları Tunahan (9) ve Zeynep (4), dün öğle saatlerinde eğlenmek için Moloz semtindeki lunaparka gitti.

Çocuklar 'Elma Kurdu' ismi verilen küçük trene binmek istedi. Engebeli rayların üzerinde ilerleyen araçta çocuklarının düşmesinden korkan anne Zuhal Yiğci de onlarla birlikte trene bindi. Tren ilerlerken Yiğci ailesinin bulunduğu vagonun bir tekerleği raydan çıktı. Bu sırada çocuklarını korumak için

ayağa kalkan anne Zuhal Yiğci, dengesini kaybederek 2 metre yükseklikten yere düştü. Kafasının üzerine düşen Zuhal Yiğci, ambulansla 500 metre uzaklıktaki hastaneye kaldırıldı. Boynu kırılan Yiğci, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazesi Isparta'ya getirilen ev hanımı Zuhal Yiğci için bugün öğle namazından sonra Mimar Sinan Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye, Isparta Orman Bölge Müdürlüğü'nde orman mühendisi olarak görev yapan eşi Mehmet Yiğci'nin mesai arkadaşları ve Yiğci ailesinin

yakınları katıldı. Cenazede Zuhal Yiğci'nin 9 yaşındaki oğlu Tunahan babasının elini hiç bırakmazken, kızları 4 yaşındaki Zeynep cenazeye getirilmedi. Cenaze namazının kılınmasının ardından minik Tunahan annesi için dua etti. Tunahan'ın annesinin tabutu taşınırken de babasının elini hiç bırakmadığı görüldü. Talihsiz kadının cenazesi, Akyol Mezarlığı'nda toprağa verildi.

LUNAPARKTA ELMA KURDUNDAN DÜŞEN KADININ ÖLÜMÜ
LUNAPARKTA ELMA KURDUNDAN DÜŞEN KADININ ÖLÜMÜ
LUNAPARKTA ELMA KURDUNDAN DÜŞEN KADININ ÖLÜMÜ
LUNAPARKTA ELMA KURDUNDAN DÜŞEN KADININ ÖLÜMÜ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2010 Cumartesi 14:42:04
Güncelleme :11 Eylül 2010 Cumartesi 15:00:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?