1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

M.Belediyespor'dan imza şov

Muratpaşa Belediyespor Süper Lig Bayan Hentbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlı ekip 1'i yerli, 4'ü yabancı olmak üzere 5 sporcuya imza attırdı.

Muratpaşa Belediyespor, yeni sezonda Avrupa'da ses getirecek güçlü bir kadro kurma çalışmalarına hız verdi. Yeni sezon için Anadolu Üniversitesi'nden Meral Karakoç, Milli Piyango'dan Donka Garabska, Belarus Milli Takımı'ndan Alysia Karabova, Makedonya Milli Takımı oyuncusu Lenke İlkova ile sözleşme imzaladı. Kırmızı-siyahlılar, geçtiğimiz sezon takımda yer alan Larisa Shumilova ile de sözleşme yeniledi.

İmza töreni Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Muratpaşa Belediyespor Başkanı İbrahim Akkaya, Şube Sorumlusu Mehmet Tosun, Antrenör Birol Ünsal ve Yardımcı Antrenör Ayşen Yılmaz'ın katılımı ile gerçekleştirildi.
Geçtiğimiz yılki kadrodan Necla, İrem ve Tuba'nın yüksek öğrenim için ayrıldığı Muratpaşa Belediyespor'da hedef büyüttüklerini ifade eden Kulüp Başkanı Akkaya, "Sezon ekim ayında başlayacak ama biz çalışmalara şimdiden start verdik. Takımımız, geçtiğimiz sezon ilk beşe giren takımların yer aldığı İzmir Fuar Turnuvası'nda sahaya çıkacak" dedi.

Takımın yeni transferlerle daha da güçlendiğini belirterek geçtiğimiz yıl elde edilen başarıdan dolayı idari ve teknik kadroyu kutlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen şunları söyledi:

"Önümüzdeki yıl Avrupa Kupaları'nda oynayacak bir takım kuruluyor. Gördüğüm kadarıyla eksiklikler gideriliyor. Seyirci kitlelerini harekete geçirmek ve heyecan yaratmak başarılı performansa endeksli. Bu kalitedeki oyuncuların en kısa sürede takıma uyum sağlayacaklarına da şüphem yok."
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 13:04:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?