1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Madalya için yarışacak

Muratpaşa Belediyespor’un milli cimnastikçisi Nevin Sevinç Deveci, 26 Haziran’da başlayacak Akdeniz Oyunları için Türk Milli Takım kafilesine katıldı.

Sporun geniş kitlelerin katılımıyla yapılması için tesisleşme ve profesyonel branşların dışındaki branşlara yaptığı ciddi yatırımlarla dikkat çeken Muratpaşa Belediyespor, milli gurur yaşıyor.

Ritmik cimnastikte dünya şampiyonaları ve grand prixlerde sergilediği performansla herkesin takdirini kazanan Muratpaşa Belediyesporlu ritmik cimnastikçi Nevin Sevinç Deveci, İtalya'nın Pescara kentinde 26 Haziran - 5 Temmuz 2009 tarihleri arasında yapılacak 16. Akdeniz Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek.

Nevin Sevinç Deveci, 13-21 Haziran tarihleri arasında Antalya’da yapılan Milli Takım Hazırlık Kampı’nı tamamlayarak İstanbul’a hareket etti. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Nevin Sevinç Deveci’yi ve mili takım kafilesinde yeralan Muratpaşa Belediyespor cimnastik antrenörü Zlatka Staykova’yı uğurladı.

Milli sporcu, İstanbul’dan Akdeniz Oyunları Milli Kafilesi ile birlikte İtalya’ya geçecek. Deveci, 23 ülkenin katıldığı Akdeniz Oyunları’nda madalya için mücadele edecek.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 14:24:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?