21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

MAGİAD'da görev değişimi

Manavgat Genç İşadamları Derneği (MAGİD) Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, tek liste halinde gidilen seçimlerde başkanlığa Salih Güner getirildi.

Yaklaşık 3 yıldır derneğin başkanlığını yapan Halit Torun'un aday olmadığı genel kurul, 30 üyenin katılımıyla MAGİD toplantı salonunda gerçekleştirildi. 

Yapılan seçimlerde MAGİD başkanlığına Salih Güner getirilirken, yönetim kuruluna Hasan Çin, Nazım Erol, Mehmet Bülbül, Şeref İlhan seçildi. MAGİD eski Başkanı Halit Torun'a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden yeni başkan Salih Güner, "İlçemiz ve ülke kalkınmasında önemli rol üstlenen derneğimiz, bundan sonra da sosyal ve ekonomik konularda destek olmaya devam edecektir. Esnafımızın ve turizmcimizin sorunlarının çözümü için çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Bu amaçla, bilgi birikimi ve rekabet üstünlüğünün sağlanması, markalaşma, işbirliği ve eğitim çalışmalarına gerekli özeni göstereceğiz. MAGİD olarak amacımız, ilçemiz için birlik beraberlik içinde kültürel değerlerimize bağlı kurumsal ve toplumsal sorumluluk bilinciyle kalite, rekabet ve sürekliliği sağlamaktır" dedi. 

Toplantıda söz alan Halit Torun ise, "Derneğimizde bugüne kadar imkanlarımız doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalıştık. Yurtiçi ve yurtdışı gezilerimizin yanı sıra üyelerimize yönelik eğitim toplantıları düzenledik. Bütün bunları yaparken bizlere yardımcı olan tüm üyelerimize yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2006 Çarşamba 12:27:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?