1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Mahallelinin çamur isyanı

KORKUTELİ’NDE MAHALLELİNİN ÇAMUR İSYANI

Korkuteli ilçesinde hafta sonu yağan yağmur sonrası Arif Cebeci İlköğretim okulunun çevresi, toprak yol nedeni ile çamur içinde kaldı. Öğrenciler, okullarına girip, çıkarken çamurdan geçmek zorunda kalırken, yetkililerden de bu soruna bir çözüm bulmaları isteniyor.

Mevsimsel şartlar nedeniyle Aşağı Pazar Mahallesi ve ara sokaklarda çamur olan yollar nedeniyle mahalleli yürümekte zorluk çektiklerini ifade ediyor. Mahalle sakinleri işlerine gitmekte zorlanırken, öğrenciler ise okula gidiş ve gelişlerinde kullandıkları güzergahta asfalt olmadığı için çamurdan dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Öğrenci velileri, çocuklarının çamurlar içinde eve geldiğini, kanalizasyon çalışması sonrasında asfalt olmasa bile yola çakıl taşı dökülerek, çamurdan kurtulmak istediklerini belirtti. Okul yönetiminin yol durumunu defalarca yetkilileri bildirilmesine rağmen bir önlem alınmadığını belirtin öğrenciler, “Yolda çamurlara girmek zorunda kalıyoruz. Okula gidince öğretmenler, evi gidince de ailelerimiz bize kızıyor. Okul yolumuzun onarılmasını ve mıcır dökülmesini istiyoruz”. dedi.

KORKUTELİ’NDE MAHALLELİNİN ÇAMUR İSYANI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 10:22:04
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 11:03:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?