1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Mahkumlar gönüllerince eğlendi

CEZAEVİNDE YILBAŞI KUTLAMASI

Kepez Belediyesi, Adalet Bakanlığı Antalya E Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda kalan tutuklu ve hükümlülere moral vermek amacıyla yılbaşı eğlencesi düzenledi.

Cezaevinin Kültür Salonu’nda düzenlenen yılbaşı kutlamasına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Şenol Yılmaz, İnfaz Hakimi Mehmet Deveci, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Beşir Acar, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya, Antalya E Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ergin Dinç, ceza infaz memurları ile birlikte 200 kadar tutuklu ve hükümlü katıldı.

Yılbaşı kutlamasında Türk Halk Müziği Sanatçısı Tuğba Karakuş bir konser verdi. Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü de, kader mahkumlarının eğlencesine ortak olarak İbrahim Sadri’nin ‘Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim’ adlı şiiri okudu.

Tütüncü, yeni yılın tutuklu ve hükümlülere umut, sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

Kader mahkumları ile birlikte halay çeken Antalya E Tipi Cezaevi İnfaz Kurumu Müdürü Ergin Dinç de yaptığı konuşmada, tutuklu ve hükümlüler için en iyisini yapmaya çalıştıklarını, cezaevi şartlarının her geçen gün daha iyileştirildiğini ifade etti.

CEZAEVİNDE YILBAŞI KUTLAMASI
CEZAEVİNDE YILBAŞI KUTLAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 10:53:01
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 11:58:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?