21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Manavgat AKP'de iki adaylı seçim

AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı seçimlerinde Cemil Yiğit ve Nejat Tığlı Pazar günü İlçe Başkanlığı için yarışacak.

AK Parti Manavgat ilçe Teşkilatında Nejat Tığlı'nın, pazar günü yapılacak olan kongrede ilçe başkanlığına adaylığını açıklamasının ardından yaşanan olaylar ve ortaya atılan iddialara son noktayı AK Parti Genel Merkezi koydu.

Mevcut ilçe Başkanı Cemil Yiğit ve genel kurul için adaylığını açıklayan eski başkanlardan Nejat Tığlı dün AK Parti Genel merkezinde AK Parti Teşkilatlanma Başkan yardımcılarından bölge sorumlusu Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ile görüştü. Yapılan görüşmede tek aday, tek liste girişimi sonuç vermeyince iki adayın demokrasi çerçevesinde seçime girmeleri kararı çıktı.

Görüşme sonrasında iki aday Manavgat'a dönerek vakit geçirmeden kongre çalışmasına başlarken, AK Parti Teşkilatlanma Başkan yardımcılarından Antalya bölge sorumlusu Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, iki başkan adayıyla görüştüğünü belirterek, pazar günü yapılacak genel kurul öncesinde iki adayı birleştirmek, tek vücut, tek liste dolarak seçime girmeleri ve kırgınlık yaşanmaması için genel merkezde görüştüklerini söyledi.

"Adaylar ne yazık ki bir isim üzerinde uzlaşamadılar" diyen Tunç, “Sonuçta pazar günü yapılacak seçimlerde iki adayın listesinin yarışmasına karar verildi. Demokratik bir ortamda iki aday yarışacak ve delegeden en fazla oyu alan aday ilçe başkanımız olacaktır. Her iki adaya da başarılar diliyor, seçimin demokratik bir ortamda, kardeşlik içerisinde geçmesini diliyorum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 21:59:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?