22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Manavgat esnafı 10. kez Yıldız dedi

MANAVGAT ESNAFI 10. KEZ YILDIZ DEDİ

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına 10. kez Atila Yıldız seçildi.

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen seçime; AESOB Başkanı Orhan Tolunay, MATSO Başkanı Şükrü Vural, Manavgat Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Şoförler Odası Başkanı M. Muammer Ünal ile oda üyesi esnaflar katıldı.

Genel kurulda divan başkanlığını AESOB başkanı Orhan Tolunay, Başkan Yardımcılığına Şoförler Odası Başkanı Muammer Ünal, Katip Üyeliklere Bakkallar Odası Başkanı Abdullah Akça ve Pazarcılar Odası Başkanı Adem Şen oy birliğiyle seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ve tahmini bütçe okunarak oy birliği ile ibra edildi. Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulunda 1986 yılından buyana başkanlık koltuğunda oturan Atila Yıldız rakipsiz girdiği seçimde genel kurula katılan delegelerin tümünün oyunu alarak 10. kez Esnaf Odası Başkanlığına seçildi.

Yıldız genel kurulda yaptığı konuşmada, “Benim ve ekibimin göreve devam etmesi için başka adayın çıkmaması, esnaf arkadaşlarımızın bizim geçmişten bugüne verdiğimiz hizmetlere ne denli saygı ve sevgi gösterdiğini ortaya koymaktadır. Sizlerin güvenine layık olmak için arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Bizlere olan güveniniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Atila Yıldız Başkanlığındaki Manavgat esnaf Odası Yönetim ve denetim kurullarında şu isimler bulunuyor Hasan Öz, Nedim Erdem, Hüsnü Kubilay Bulut, Mustafa Özden, İbrahim Yılmaz, İsmet Kulaç, Ramazan Tunç, H. İbrahim Çetin, Yusuf Bozkurt, Mesut Yılmaz. Denetim kurulu asil üyeleri ise; Şadi Nar, Levent Subaşı ve Ahmet Çiftçi bulunuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 16:51:03
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 18:30:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?