22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Manavgat heyetinden Şahin'e ziyaret

MANAVGAT HEYETİ TBMM BAŞKANI ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

Antalya'nın Manavgat İlçesi Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve çok sayıda iş adamı, turizmci Ankara'ya giderek ilçenin sorunların çözmek için ziyaretlerde bulundu.

Ankara'da çeşitli ziyaretlerde bulunan heyet arasında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, MATSO Başkanı Şükrü Vural, Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı Ahmet Boztaş, belde belediye başkanları, CHP İlçe Başkanı Abbas Tarakçı, AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tığlı, İl Genel Meclis Üyeleri ile Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği (Side-TUDER) Başkanı Cengiz Haydar Barut gibi isimler yer aldı.

Manavgat'ın sorunlarını iletmek amacıyla TBMM'ye gelen Manavgat heyetini siyasi partilerin Antalya milletvekilleri karşıladı.

TBMM'yi gezerek yetkililerden bilgi alan Manvgat heyeti ardından TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Şahin, "Manavgat heyetini TBMM çatısı altında misafir etmekten mutluluk duyuyorum. Burada farklı siyasi partilere mensup arkadaşlarımız var. Millete hizmet noktasında siyasi parti ayrımı gözetmeksizin hepimiz birlikte hareket edebilmeliyiz. Bunun mesajını veriyor bu tablo. Bu aslında Türkiye'ye hizmet için sinerji oluşturacak bir tablodur. Bir saat kadar önce Antalya Valisi Alaaddin Yüksel misafirimdi. Onunla karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Ben uzun süredir Antalya'da ve bölgenizde yapılanları takip ediyorum. Bu ziyarette hepinize tek tek söz vermek istiyorum.'dedi.

Başkan Şahin'in konuşmasının ardından heyette bulunan turizmci ve iş adamaları sorunlarını Başkan Şahin'e aktardı.

Manavgat'ta bazı projelerin bekleme aşamasında olduğunu söyleyen AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Naraj Barajı ve Manavgat Irmağı projeleriyle ilgili bilgi verdi.

CHP Antalya Milletvekili Atilla Emek ise, " Antalya'nın 13 milletvekili olarak bölgenin sorunlarını çözmek için güç sarf ediyoruz. Bölgemizin sıkıntılarını çok iyi bilen bir Meclis Başkanımız var. Bu sorunların kısa sürede çözüleceğine inanıyoruz" dedi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat'ın İl olması gerektiğini söyledi.

MANAVGAT HEYETİ TBMM BAŞKANI ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ
MANAVGAT HEYETİ TBMM BAŞKANI ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 18:12:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?