1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Manavgat MYO'da mezuniyet sevinci

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat Meslek Yüksekokulu, 65 öğrencisini mezun etti.

Belde belediye başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, akademisyenler ve velilerin katıldığı mezuniyet töreninde Manavgat Meslek Yüksekokulu’ndan Yrd. Doç. Dr. Uğur Yıldız, Öğretim Görevlisi Emrah Köksal Sezgin ve okutman Erkan Kadir Şimşek tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi, davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.

Törende konuşan Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Erdoğan, üniversitelerin ülkelerin geleceğini şekillendiren eğitim kurumları olduğunu belirtti. Mezuniyet töreninde okulu birincilikle bitiren Seyahat Programı öğrencisi Tolga Tezcan, okul kütüğüne birincilik nişanı çaktı.

Öğrenciler adına konuşan Tezcan, okuldan mezun olmanın sevinci ile arkadaşlarından ayrılmanın hüznünü bir arada yaşadığını söyledi. Törende ayrıca dereceye giren öğrencilere başarı belgesi verildi.

Manavgat’ta İHA muhabiri olarak görev yapan ve Seyahat Programı öğrencisi Ediz Verdioğlu’na da başarı belgesi verildi. Mezuniyetleri havaya kep fırlatarak coşku içerisinde kutlayan öğrenciler, toplu fotoğraf çekimi mezuniyet günlerine ölümsüzleştirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 18:14:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?