1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Manavgat sezona hazırlanıyor

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, turizmin gözbebeği olan ilçesini sezona hazırlayıp güzelleştirmek için kolları sıvadı.

Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Güllük caddesindeki orta refüje Palmiye dikildi. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçeyi turizm sezonuna hazırlamak için kolları sıvadı.

Kentte turizme yakışmayacak manzaraları yok etmeye çalıştığını belirten Başkan Sözen, “bazı caddeleri yeşillendirerek makyaj yapıyoruz. Yapılan çalışmalar kapsamında tropik iklimlerin egzotik ve etkileyici palmiye ağaçları Güllük Caddesi’ne dikiliyor. Ekiplerimizin yaptığı çalışmalar kapsamında cadde üzerindeki orta refüje palmiye ağaçları dikilip, sulama tesisatı da yenilendi.

Ağaçlar için ekstra para ödenmedi. Belediyenin elindeki palmiye ağaçları değerlendirildi. Bahçelievler ve Salkımevler Mahalleleri’nde de yeşillendirme çalışmalarına başlandı” dedi. Başkan Şükrü Sözen, Amacının sezon yoğunluğu başlamadan Manavgat’ı daha da güzelleştirerek turizme hazırlamak olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 14:13:24
Güncelleme :21 Nisan 2009 Salı 14:15:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?