22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Manavgat’a 3 madalya

MANAVGAT’A 3 MADALYA

Antalya’da düzenlenen ‘Okul Sporları Gençler Karate İl Birincilikleri Yarışması’nda Manavgat’ı temsil eden Şelale Lisesi öğrencilerinden +59kilogramda Yağmur Namlı ve 48 kilogramda Şeyda Aran ‘Antalya Şampiyonu’ olarak altın madalya kazandı. 68 kilogram Genç Erkekler kategorisinde ise Battal Burak Aran Kata’da gümüş, Kumite branşında ise bronz madalya aldı.

Şampiyonada dereceye giren öğrenciler, okul müdürleri Ömer Ünlü ve Side Gençlik Merkezi Karate Antrenörü Halil Akgün ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge’yi ziyaret etti. Sporculara kol saati hediye eden Bilge,18-20 Mart tarihlerinde Denizli’de yapılacak ‘Türkiye Şampiyonası’na katılacak Yağmur Namlı ve Şeyda Aran’a başarı diledi.

Side Gençlik Merkezi Karate Antrenörü Halil Akgün, Şeyda ve Battal Burak Aran kardeşlerin 3, Yağmur Namlı’nın ise 4 yıldır karate sporuyla uğraştıklarını belirterek, Türkiye Şampiyonası’ndan derece ile döneceklerine inandığını söyledi.

Şelale Lisesi Müdürü Ömer Ünlü de Manavgatlı sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi. Bazı velilerin sportif faaliyetlere girildiğinde derslerin ihmal edildiği şeklinde düşüncelere sahip olduğunu belirten Ünlü, “Aslında bu tür yarışmalarda elde edilen başarılar, öğrencilerin derslerde de daha başarılı olmasına zemin hazırlıyor. Disiplinli ve planlı çalışmayı da öğrenmiş oluyorlar” dedi.

MANAVGAT’A 3 MADALYA
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 16:11:00
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 09:36:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?