21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Manavgat'a ÖSS teşekkürü

2007-2008 eğitim-öğretim yılında yapılan ÖSS sınavlarında bin 26 öğrenciyi bir yüksek öğretim kurumuna yerleştirerek Antalya'nın Türkiye genelinde 6. sırada yerelmasında önemli rol oynayan Manavgat, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, 2008 ÖSS sonuçlarına göre 4 yıllık lisans programlarına öğrenci yerleştirmedeki başarısından dolayı Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Orta öğretim kurumları ve Manavgat'ta faaliyet gösteren dershaneleri "teşekkür belgesi" ile ödüllendirdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gönderilen Teşekkür Belgeleri Dr. Hüseyin Vural İlköğretim Okulu toplantı salonunda gerçekleştirilen 2008-2009 yılı değerlendirme toplantısı öncesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge tarafından Okul ve Dershane müdürlerine takdim edildi.

Manavgat'ın ÖSS ve OKS'de il genelinde büyük başarılar elde ettiğine dikkat çeken İlçe Milli eğitim Müdürü Abdullah Bilge, "2007-2008 eğitim-öğretim yılında yapılan ÖSYM sınavında Manavgat'tan toplamda bin 26 kişi bir yüksek öğretim kurumuna yerleşerek Antalya'nın Türkiye genelinde zirvede yerelmasını sağlamış bulunuyoruz. Antalya bu başarısıyla Akdeniz genelinde sürekli başarılı olan Burdur, Isparta ve Denizli gibi illeri de geride bırakarak Türkiye genelinde 6. olmuştur. Bunun üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Ortaöğretim kurumlarımızı ve dershanelerimizi ödüllendirmiştir. Bizde İl milli eğitim müdürlüğümüz tarafından bize gönderilen teşekkür belgelerini kendilerine sunuyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge konuşmasının ardından okul ve dershane müdürlerini tek tek çağırarak belgelerini verdi.

İl Milli Eğitim müdürlüğü tarafından Teşekkür belgesi ile ödüllendirilen okul ve dershane müdürleri, "ÖSS‘de gösterdiğimiz büyük başarının Antalya İl Milli Eğitim Müdürümüz Osman Nuri Gülay tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirilmesi bizi mutlu etti. Motivasyonumuzu ve sorumluluğumuzu arttırdı. Manavgat’ımıza daha büyük başarılar yaşatmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 13:11:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?