22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Manavgat'da örgü yarışması

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde faaliyet gösteren bir firma ilginç bir etkinliğe imza atarak müşterileri arasında örgü yarışması düzenledi.

Yaklaşık 1 buçuk yıldır Manavgat’ta bijuteri ve yün üzerine hizmet veren bir işyeri müşterisi olan ev hanımlarına yönelik örgü yarışması düzenledi. İşyerinin önünde gerçekleştirilen yarışmaya çok sayıda ev hanımı katılırken, yarışmanın jüri üyeliğini Özden Küçükdipi, Yıldız Kolgu ve Çiğdem Tankaya yaptı.

Ev hanımlarına 30’ar dakika süre verilirken, kendilerinden en az hatalı, göze hoş gelen birer bere örmeleri istendi. İşyeri sahibi Ümran Şahin yarışmada dereceye girenlere sürpriz hediyeler verirken, yarışmanın birinciliğini Serap Kalaycı, ikinciliğini Emine Kara, üçüncülüğünü ise Safiye Paşaoğlu kazandı.

İşyeri sahibi Ümran Şahin; “Altın düğme olarak müşterilerimize yönelik böyle bir etkinlik düzenlemenin mutluluğu içerisindeyiz. Amacımız ev hanımlarına boş zamanlarında en güzel şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak. Bundan sonrada ayda bir sefer bu yarışmayı tekrarlamayı hedefliyoruz. Katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 13:21:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?