22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Manavgat'ın girişimcileri belirlendi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan "Genç Girişimciler Kurulu” oluşturma çalışmaları kapsamında Antalya'da kurulacak olan kurul için Manavgat'tan 6 isim belirlendi.

TOBB tarafından başlatılan "Genç Girişimciler Kurulu” oluşturma çalışmaları kapsamında Manavgat'tan belirlenen genç girişimcileri tanıtmak amacıyla Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Dr. Şükrü Vural toplantı düzenledi. MATSO Başkanı Dr. Şükrü Vural, TOBB bünyesinde bir “Genç Girişimciler Kurulu” oluşturma çalışmalarına başlandığını belirterek, “Ülkemizdeki genç girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımdan geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla, TOBB tarafından 'Genç Girişimciler Kurulu' oluşturma çalışmaları sürdürülmektedir" dedi.

TOBB bünyesinde oluşturulacak Genç Girişimciler Kurulundan önce illerde de İl Genç Girişimciler Kurulu (İLGGK) oluşturulacağını belirten Dr. Vural, “Söz konusu Kurul, 18 - 40 yaş arası, ticaret siciline tescilli gerçek kişi tacir, yerli ve yabancı şirketlerin tescilli ana sözleşmelerinde temsil ve bağlayıcı işlemler yapma yetkisi verilen sahibi, ortağı, yönetim kurulu üyesi, genel müdürü, murahhas azası seviyesinde üst düzey yönetici ve gerçek kişi temsilcilerinden seçilecek 40 kişiden oluşacaktır. Manavgat Antalya'daki kurula 6 genç girişimcisini gönderecektir. Antalya İl Genç Girişimciler Kurulu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Antalyalı genç girişimcilerin arasında köprü görevi üstlenecek, TOBB Yönetim Kurulu tarafından alınacak kararlara genç girişimciliği konusunda ışık tutacak, genel politikalar geliştirecek ve görüş oluşturulmasına katkı sağlayacaktır. Bu kapsamda Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası İlçemizden Etem Akın, Özgür Taşar, Mücahit Tatar, Mehmet Mecitoğlu, Deniz Tanır ve Tuna Ünlü'yü İl Genç Girişimciler Kurulu üyeliği için belirlemiştir. Bu arkadaşlarımızın görevlerini en iyi şekilde yerine getireceğine Manavgat'ı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 12:46:35
Güncelleme :22 Ekim 2008 Çarşamba 12:47:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?