22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Manavgatlı aşçılardan ziyaret

MANAVGATLI AŞÇILARDAN ZİYARET

Manavgat Aşçılar Derneği (MAD) Başkanı İsmail Karataş ve yönetim kurulu üyeleri Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Atila Yıldız ve Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Şükrü Vural’ı ziyaret etti.

Manavgat Aşçılar Dermeği(MAD) Başkanı İsmail Karataş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atila Yıldız’ı ziyaret etti. Karataş, 2006 yılında kurulan dernek hakkında bilgi verirken, Manavgat ve çevresindeki aşçı ve aşçı adayları için sürekli kurs verebilecekleri ve içinde uygulamalı mutfağın yanı sıra konferans ve eğitim salonlarının da yer alacağı bir yere ihtiyaçları olduğunu vurguladı.

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atila Yıldız ise konuyla ilgili desteği vereceklerini ifade ederek, “Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak Manavgat’a katkı sağlayacak her türlü hizmette geçmişte olduğu gibi gelecekte de elimizden geleni yapmak için gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan İsmail Karataş ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Manavgat Ticaret ve Sanayi odası (MATSO) Başkanı Şükrü Vural’a ziyarette bulundu. Karataş, Türkiye’nin yatak kapasitesinin yüzde 15’inin bulunduğu bölgede hizmet vermekten mutlu olduklarını bildirerek, MATSO Başkanı Vural ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

MANAVGATLI AŞÇILARDAN ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 12:25:05
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 18:23:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?