1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Manavgatlı genç girişimciler Ankara’da

MANAVGATLI GENÇ GİRİŞİMCİLER ANKARA’DA

TOBB tarafından Türkiye genelinde oluşturulan Genç Girişimciler Kurulu’nun TOBB 1.Genç Girişimciler Kurulu Kongresi, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ve 800’e yakın genç girişimcinin katılımı ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, ''İşsizlikle Mücadele için Türkiye'de Genç Girişimciliğin Güçlendirilmesi'' hedefinden yola çıkarak, TOBB Genç Girişimciler Kurulu ile bütün illerin Genç Girişimciler Kurullarını TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde bir araya getirdi.

20 Aralık 2009 Tarihi’nde gerçekleşen kongreye Manavgat Genç Girişimciler Üyeleri İbrahim Ethem Akın, Mücahit Tatar ve Deniz Tanır katılarak Manavgat’ı temsil ettiler.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Sizler Türkiye’nin bugünüsünüz, yarınısınız. Önümüzdeki dönemde bayrağı sizler teslim alacaksınız. Sizler emek verensiniz, üretensiniz, ülkeniz için fedakârlık yapan insanlarsınız. Sizler, bölgelerinizin rol modeli olacaksınız. İşte bu sorumlulukla hareket etmek zorundasınız” dediği konuşmayı Ali Sabancı’nın Kurul amaç ve hedeflerini anlatan konuşmaları takip etti.

Diğer taraftan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret ederek Ata'nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.

MANAVGATLI GENÇ GİRİŞİMCİLER ANKARA’DA
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2009 Cuma 15:49:01
Güncelleme :25 Aralık 2009 Cuma 15:57:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?