22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Manavgatlı karatecilerin başarısı

Antalya’da yapılan lise ve dengi okullar arası karate müsabakalarında Manavgat’ı başarıyla temsil ederek şampiyon olan Manavgat Lisesi’nden 3 sporcu, 18 Aralık’ta Sakarya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’ndan da madalya ile döneceklerini söylediler.

Beden Eğitimi Öğretmeni Sedat Talum, Manavgat Lisesi’nin İl Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak 3 birincilik, 1 ikincilik, 1’de 3.’lük elde ettiklerini belirterek, "Öğrencilerimizi yetiştiren Maki ve Ohes Karate Salonları’na ve hocalarına teşekkür ediyoruz" dedi. Antalya’da yapılan lise ve dengi okullar arası karate şampiyonasına 5 sporcu ile katılan Manavgat Lisesi, 3 şampiyonluk, 1 ikincilik, 1 üçüncülük alarak büyük bir başarıya imza attı. Manavgat Lisesi takımından Neval Çevik, Ebru Kurşun ve Mehmet Dönmez, kumite dalında Antalya Şampiyonu olarak Antalya’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanırken, Seda Alta, kata’da 3. kumite de ise 2. oldu. Sporculardan Şadiye Harmankaya ise dereceye giremedi.

Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını hocaları nezaretinde sürdüren Neval Çevik, Ebru Kurşun ve Mehmet Dönmez, Türkiye Şampiyonası’nda başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söylerken, Manavgat Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Sedat Talum, öğrencilerinin başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, "Bu öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen kulüplere ve hocalarına teşekkür ediyorum. Şampiyon olan 3 öğrencimiz 18 Aralık tarihinde Sakarya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Antalyayı ve dolayısıyla Manavgat’ı temsil edecekler. Öğrencilerimin Sakarya’da da başarılı sonuçlar alacağına inanıyorum. Manavgat Lisesi olarak bu yıl hedefimiz tüm spor dallarında başarılı sonuçlar elde etmektir" diye konuştu.

Antalya
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2004 Cuma 15:22:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?