22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Manavgatlı öğrencilerin başarısı

MANAVGATLI ÖĞRENCİLERİN BAŞARISI

Antalya’da düzenlenen ‘100 Temel Eser Okuma Yarışması’nda başarı elde eden Manavgatlı öğrenciler Milli Eğitim İlçe Müdürü Abdullah Bilge’yi ziyaret etti. Bilge, başarılı öğrencilere Onur Belgesi verdi.

Antalya Toros Eğitim Kurumları ile Antalya Milli Eğitim İl Müdürlüğü işbirliği ile Akdeniz Koleji Kültür Salonu’nda düzenlenen ‘100 Temel Eser Okuma Yarışması’nda ilköğretim okulları 6,7 ve 8’inci sınıflar ile lise 9,10 ve 11’inci sınıflardan 600’e yakın öğrenci katıldı. Yarışmada Yunus Emre İlköğretim Okulu’ndan Burak Tınaz birinci olurken, aynı okuldan Burak Öz beşinci, Sarılar İlköğretim Okulu’ndan Bediha Çelik ve Çeltikçi İlköğretim Okulu’ndan Tuğba Asar altıncı oldu.

Liselerde ise ilk 3 sırayı Manavgatlı öğrenciler paylaştı. Manavgat Lisesi’nden Rabia Günal’ın birinci olduğu yarışmada Manavgat Koleji’nden Ahmet Sırrı Yılmaz ikinci, aynı okuldan Mehmet Yanar üçüncü oldu.

Manavgat Milli Eğitim İlçe Müdürü Abdullah Bilge, Manavgatlı öğrencilerin elde ettiği başarı ile gururlandıklarını belirterek, “Antalya genelinde düzenlenen okuma yarışmasında 14 ödülden 8’ini Manavgat aldı. Bu tesadüf değil. Biz bu yarışmaları öğretmenlerimizle birlikte çok sıkı tutarak hazırlandık” dedi.

MANAVGATLI ÖĞRENCİLERİN BAŞARISI
MANAVGATLI ÖĞRENCİLERİN BAŞARISI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 09:37:05
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 12:14:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?