21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Manavgatlılar piknikte buluştu

MANAVGATLILAR PİKNİKTE BULUŞTU

Manavgatlılar Sorgun Çamlığı'nda düzenlenen ''Geleneksel Kaynaşma Pikniği'nde'' bir araya geldi.

Manavgat Kültürümüzü Koruma ve Geliştirme Derneği ile Semerkand Manavgat Temsilciliği tarafından Sorgun Çamlığı'nda düzenlenen Geleneksel Kaynaşma Pikniği'nde bir araya geldi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen piknikte, vatandaşlara kavurmalı pilavın yanı sıra, kuruyemiş, içecek ve meyve ikramında bulunuldu.

Sorgun Çamlığı'nın bir araya gelen Manavgatlılar, gün güzel bir gün geçirdi.

Piknikte konuşan dernek başkanı Mesut Şencan; ''Bu tarz organizasyonlarla, vatandaşlarımızın birbirleriyle olan samimiyetlerini ve toplumsal bağlarını güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Bu piknik organizasyonunu her yıl gerçekleştirerek, gelenekselleştirdik. Bu güzel ortamda, hiçbir ayrım gözetmeksizin, bütün vatandaşlarımızın burada bizlerle birlikte olmasını isterdik. Umut ediyorum ki, bazı nedenlerle bugün burada olamayan kardeşlerimiz de, önümüzdeki organizasyonlarımızda bizlerle birlikte olacaklardır. Pikniğimize iştirak eden herkese teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

Semerkand Manavgat Temsilciliği adına konuşan, Muzaffer Tahsin Doğan ise,

pikniği geleneksel hale getirdiklerini belirterek," Bunun sonucu olarak da her yıl bir öncekine nazaran, daha olumlu tepkiler alıyor ve katılımın daha da arttığını görüyoruz. Tabi bu olumlu gelişmelerin de haklı gururunu yaşıyoruz. Zaten sıcak yaz günlerinde çoğumuz, mesire alanlarına ve yaylalara akın ediyoruz. Fakat bu piknikte asıl gayemiz, hoşça vakit geçirmenin yanı sıra, katılan herkesin birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak ve samimiyetlerini daha da güçlendirmektir. İnşallah önümüzdeki yıllarda organizasyonumuza gösterilen ilgi daha da büyür ve bugün aramızda olmayan kardeşlerimiz de burada olurlar. Böylelikle onlar da bizimle birlikte bu samimi atmosferi doyasıya yaşarlar'' şeklinde konuştu.

MANAVGATLILAR PİKNİKTE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2011 Salı 16:25:02
Güncelleme :28 Haziran 2011 Salı 16:33:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?