7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Manavgat'ta 'Akça 4' operasyonu

Manavgat İlçesi'nde uyuşturucu madde ve fuhuş maksatlı kadın ticareti yaptıkları belirlenen 25 kişi, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yaklaşık 4 aylık çalışma neticesinde 32 ayrı noktaya eş zamanlı operasyon düzenlendi. 

"Akça 4" adı verilen operasyonda, uyuşturucu madde ve fuhuş maksatlı kadın ticareti yaparak haksız kazanç elde eden 25 kişi gözaltına alındı. Örgüt elamanlarıyla birlikte fuhuş amaçlı çalıştırılan yabancı uyruklu 10 kadın ile 3 kilogram esrar maddesi, 300 adet Extacy uyuşturucu hap, 1 adet av tüfeği, 3 adet tabanca, tabancalara ait fişekler, bir miktar sahte para ele geçirildi. 

Zanlılar, Side Jandarma Karakolu'nda yapılan sorgulamanın ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2007 Çarşamba 12:22:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan aydın IP: 109.127.9.xxx Tarih : 18.05.2010 02:41:39

Bu operasyonu isteyenlerin amacına ulaşmadıgını ve bazı devlet yetkililerin para karşılıgı bu operasyonu düzenledigini belirtmek isterim ben bunun birebir şahidiyimdir  hiçbirsuçu olmayan insanların hedef seçildigine şahit oldum habercilere verilen bilgilernde asılsız oldugunu belirtmek isterim o tarihlerde side jandarma karakolunda görevli karakol komutanı fahri başçavuşun bazı şahıslardan para karşılıgı söylenilen şahısların suçlu gösterilmesi ve işlenilmeyen suçların tastiklenmesinde büyük rol üstlenilmesi istenmiştir bu şahısların suçsuz oldugu ilk mahkemede anlaşılıp beraatlerine karar verilmiştir  istenildigi taktirde de bunu kanıtlayacagımın altınıda cizmek isterim.......