22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Manavgat’ta çiftte festival

MANAVGAT’TA, AYNI ANDA İKİ FESTİVAL BİRDEN

Manavgat Belediyesi, 17 - 22 Mayıs 2010 tarihinde kültür, sanat ve turizmin ile motosikletin iç içe bulunacağı iki festivali bir arada yapamaya hazırlanıyor.

Manavgat Belediyesi, bu sene 16’ncısını düzenlenecek olan ‘Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali’ ile ‘Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali’ne hazırlanıyor. Festivalle ilgili açıklamalarda bulunmak üzere Antalya Dedeman Otel’de Manavgat gazetecilere bir araya gelen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, iki festivali birlikte yapmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Sözen, “Yapılan etkinliklerle unutulmaz bir festival olacak. Manavgat’ın misafirperverliğini göstermek için halkımızı bu festivale bekliyoruz” diye konuştu.

Manavgat’ın Antalya turizminin başkenti olduğunu vurgulayan Başkan Sözen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Dünyada Manavgat kadar özel bir yer yok. Manavgat, her türlü güzelliği barındıran yegane bir yer. Bu festivalle, Manavgat’ın bu özelliklerini daha fazla gösterme imkanı bulacağız. Herkes Manavgat’ın ne kadar misafirperver bir yer olduğunu görecek. Ayrıca, bu yıl bir ilki yaparak motosiklet festivalini de programımıza dahil ettik. Bu festivallere 50 bin katılımın olmasını bekliyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2010 Cuma 18:57:03
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 19:14:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?