1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Manavgat'ta kaza: 1 ölü

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Ermenistan uyruklu Arayık Noyan isimli sürücünün kullandığı cip hızını alamayınca önce yol kenarında bulunan iki araca çarptı ardından bir marketin duvarını yıkıp içine girdikten sonra diğer duvarı yıkıp dışarı çıktı.

Kaza, gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Alanya'dan Antalya istikametine giden Arayık Noyan idaresindeki 05 UO 005 plakalı Toyoto Land Cruıse marka cip, Migros kavşağında önce yol kenarında bulunan 07 L 1231 plakalı otomobile ardından 07 BFU 30 plakalı otomobile çarptıktan sonra hızını alamayarak yol kenarındaki Avcı Market'in bir duvarını yıkıp diğer duvarını da yıkarak dışarı çıktı. Kazada, araç sürücüsü Arayık Noyan hurdaya dönen cip içerisinde hayatını kaybetti.

ŞAŞKINA DÖNDÜ

Tam bir savaş alanına dönen kaza yerini şaşkınlıkla inceleyen market sahibi Hasan Avcı, kazadan 10 dakika önce yatmak için marketin arka tarafında bulunan bölüme geçtiğini söyledi. Birden bir patlama sesi duyduğunu anlatan Avcı, şöyle konuştu:

"Çevrede bulunan bir trafonun veya marketin dolabının patlamış olabileceğini düşündüm. Kapıyı açıp marketin önüne geldiğimde korkunç manzarayla karşılaştım. Cip marketin bir tarafından girmiş iki duvarı yıktıktan sonra marketin dışında ters duruyordu. Sürücü aracın içerisindeydi. Biraz sonra sağlık görevlileri geldiğinde sürücünün ölmüş olduğunu öğrendik."

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2009 Perşembe 14:43:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?