1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Manavgat'ta organik turizm

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Kızılağaç turizm bölgesinde hizmet veren Club Hotel Nena, organik tarım ile turizmi birleştiriyor. Organik tarım için 75 dönümlük bir alan kurduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Nevin Akçelik, "Bu alan üzerinde aklınıza gelebilecek her türlü meyve ve sebzeyi yetiştireceğiz. Kendi tesisimizin ihtiyaçlarını karşılayacağımız gibi gelen misafirlerimizin buradan yararlanmasını sağlayacağız" dedi.

Manavgat'ın Kızılağaç turizm bölgesinde 12 yıldır faaliyette olan Club Hotel Nena, yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Club Hotel Nena Yönetim Kurulu Başkanı Nevin Akçelik, sembollerinin ve hizmet anlayışlarının temelinde güler yüz olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Organik tarım alanı altında bir alan kurduk. Tamamen organik tarım yapacağımız alan ise yaklaşık 75 dönüm. Bu alan üzerinde aklınıza gelebilecek her türlü meyce ve sebzeyi yetiştireceğiz. Hem kendi tesisimizin ihtiyaçlarını karşılayacağımız gibi hem de gelen misafirlerimizin buradan yararlanmasını sağlayacağız. Misafirlerimizi oraya götürüp gezdireceğiz. Orada doğayla baş başa olacakları gibi hem de organik tarımı tanıtacağız".

 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 18:19:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?