1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Manavgat'ta şüpheli ölüm!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 14 yaşındaki bir kız, yatağında ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat Küçük Hasan İlköğretim Okulu öğrencisi olan 14 yaşındaki Merve Aktaş'ı, anne ve babası sabah işe gittikten sonra uyandırmak isteyen 5 yaşındaki kardeşi Sinan Aktaş, ablasının uyanmadığını görünce komşularına haber verdi. Hüsamettin ve Ayşe Aktaş çiftinin kızları Merve'yi yatağında cansız bulan komşuları, aileye haber verdi.

Komşularının haber vermesi sonucunda eve gelen ve kızlarının cansız bedeniyle karşılaşan Hüsamettin ve Ayşe Aktaş çifti sinir krizi geçirdi. Anne ve baba ambulans ile Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülerek, sakinleştirilmeye çalışıldı.

Merve Aktaş'ın bilinen hiç bir rahatsızlığı bulunmadığı belirtilirken, Manavgat Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Aktaş'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Antalya'da ilk incelemelerde talihsiz kızın akciğerlerinde ödem oluştuğu, buna bağlı olarak kalp krizi veya nefes alamama sonucunda hayatını kaybetmiş olabileceği bildirilirken, kesin sonucun Ankara Adli Tıp Kurumu'nun incelemesi sonunda belirleneceği öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 18:18:23
Güncelleme :8 Temmuz 2009 Çarşamba 18:21:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?