21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Manavgat'ta tarım semineri

Antalya Manavgat İlçe Tarım Müdürlüğü'nce Side, Kumköy, Çolaklı ve Evrenseki'da bulunan otel ve konaklama tesislerinin talebi üzerine Grand Şeker Otel'de gıda konulu seminer dezenlindi. 

Manavgat Tarım İlçe Müdürlüğü Gıda Mühendisleri Birol Tuncel ve Erkan Biçer tarafından verilen seminerde, yiyecek ve içeceklerin sağlıklı ortamlarda muhafaza edilmesi konusunda bilgiler verildi. 

Manavgat İlçe Tarım Müdürü Sadık Ay, seminerde yaptığı konuşmada, tarladan sofraya gıda güvenliği kavramını ve bu kavrama destek olan pratik uygulamaları, yasal düzenlemeleri otel ve tesis sorumluları ile paylaşmak amacıyla böyle bir seminerin düzenlendiğini kaydetti. 

Sadık Ay, "Manavgat'ın önemli bir turizm bölgesi olmasından dolayı biz Tarım İlçe Müdürlüğü olarak çalışmalarımızı etkin bir şekilde sürdürmekteyiz. Geçtiğimiz yıldan bugüne 2 yıl içerisinde konuya gösteridğimiz hassasiyetle beraber bu konuda önemli gelişmeler kaydettiğimizi görüyoruz." dedi. 

Antalya Valiliği'nin beyaz bayrak uygulaması gıda da mükemmeli arayan çalışmanımn devam ettiğini söyleyen Ay, "Bu çalışmada ilçemizden Silence Park ve Papillon Muna adlı 2 otel bu ödüle layık görülmüştür. Bu çalışmalarımızın ve sizin bize olan destekleriniz sonucunda gelen bu başarılar bizim en büyük başarımızdır." diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 13:55:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?