21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Manavgat'ta trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde, turistlerin kullandığı otomobilin karşı yönden gelen ve turist transferi yapan minibüsün altına girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, İtalyan ve Rus olmak üzere 2 turist hayatını kaybederken, 4'ü Macar olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Alanya istikametinden Manavgat istikametine gelmekte olan İtalya Uyruklu Vita Claudıo (58) yönetimindeki 34 BT 1115 plakalı rent A-car aracı, Antalya Havaalanı'ndan Alanya İlçesi'ne turist transferi yapan Mehmet Arif Ersöz yönetimindeki 33 HZ 264 plakalı minibüs ile çarpıştı.

Kızılot Beldesi Çenger Köyü sınırları içerisinde meydana gelen kazada, otomobilde bulunan İtalyan turist Vita Claudıo (58) ve yanında bulunan Rus Svetlana Alexandrova (23) hayatını kaybederken, minibüste bulunan Macar turistler Ur İmre İvanfi eşi Hlgy Deli-Bea İvanfi, çocukları Gier Mercedes Ivanfi ve Gier Adrian İvanfi ile Minübüs şoförü Mehmet Arif Ersöz yaralandı.

Yaralı turistler Özel Akdeniz Hastanesi'ne kaldırılırken, hurdaya dönen otomobilde sıkışan 2 turist, itfaiye ve trafik kurtarma ekipleri tarafından aracın kesilmesi ve vinç tarafından çekilmesi sonucunda çıkarıldı. Özel Akdeniz Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Gier Adrian İvanfi'nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olduğu bildirildi.

Manavgat - Alanya yolunun tek şerit olarak açık bulunurken, Alanya istikametinden gelmekte olan otomobil hatalı sollama sonucu minibüsün şeridine geçerek çarpıştığı ile sürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2005 Pazar 17:50:47
Güncelleme :19 Temmuz 2005 Salı 15:25:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?