22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Manavgat'ta trafik kazası!

DANİMARKALI TURİSTLERİN TRAFİK KAZASI

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Çolaklı beldesi Jandarma kavşağında kırmızı ışıkta geçtiği bildirilen ve Danimarkalı turistleri taşıyan tur otobüsü, Manavgat'tan gelip Çolaklı jandarma istikametine gitmekte olan ve Danimarkalı Nielsen Varsen Dakxbeks'in kullandığı otomobile çarptı.

 Otomobilde sıkışan ve ağır yaralanan Nielsen Varsen Dakxbeks, Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırılırken hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Otobüsün altında 50-60 metre sürüklendikten sonra yoldan dışarı çıkan otomobilde bulunan Nielsen Varsen Dakxbeks, kazanın ardından olay yerine gelen Manavgat Belediyesi'ne ait kurtarıcının çalışmaması üzerine uzun süre sıkıştığı araçta kurtarılmayı beklerken, vatandaşlar bu duruma tepki gösterdiler.

Kaza bugün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Antalya istikametinden Manavgat istikametine gitmekte olan Serkan Çakır idaresindeki 40 AD 403 plakalı tur otobüsü Çolaklı kavşağında kırmızı ışık ihlali yapınca Manavgat istikametinden gelen ve Çolaklı jandarma istikametine giden Danimarka vatandaşı Nielsen Varsen Dakxbeks'in kullandığı 34 GH 0394 plakalı araca çarptı. Çarpmanın şiddeti ile özel araç yaklaşık 80 metre otobüsün önünde sürüklendi. Yol kenarına savrulan araçta sıkışan

Nielsen Varsen Dakxbeks, şoka girerken kazayı gören bir vatandaş Dakxbeks'e ambulans gelene kadar konuşarak moral vermeye çalıştı. Olay yerine gelen Manavgat Belediyesi kurtarma aracının kesme makasları çalışmayınca yaralı sürücü vatandaşların yardımı ile araçtan çıkartıldı. Öte yandan kazayı görenler otobüsün önünde bir tur otobüsü daha olduğunu belirterek o otobüsün sarı ışıkta geçtiğini ancak kazaya karışan otobüsün kırmızı ışık ihlali yaptığını ifade ettiler. Kazaya karışan otobüsün Danimarkalı

turistleri taşıdığı bildirilirken, turistler olay yerine gelen başka bir otobüsle yollarına devam ettiler. Özel Side Anadolu Hastanesi'ne kaldırılan Nielsen Varsen Bakxbeks'in ayaklarında kırıklar olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

DANİMARKALI TURİSTLERİN TRAFİK KAZASI
DANİMARKALI TURİSTLERİN TRAFİK KAZASI
DANİMARKALI TURİSTLERİN TRAFİK KAZASI
DANİMARKALI TURİSTLERİN TRAFİK KAZASI
DANİMARKALI TURİSTLERİN TRAFİK KAZASI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2010 Pazartesi 20:18:00
Güncelleme :7 Haziran 2010 Pazartesi 22:02:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?