1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Manavgat'ta yangın kabusu

Manavgat ilçesinde, bir beyaz eşya mağazasında çıkan ve apartmanı kaplayan yangın gece korku dolu anlar yaşattı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürülürken beyaz eşya ve mobilya dükkanı tamamen kül oldu.

Yangın, gece saat 02.00 sıralarında, Manavgat'ın Antalya Caddesi'nde bir apartmanın alt katındaki Mobilya ve Beyaz Eşya dükkanında çıktı. Yangında apartmandaki altı daire zarar gördü. Apartman sakinleri, yangın etrafa yayılmadan dışarı çıkarken, yangın Manavgat ve belde belediyelerden gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle etrafa yayılmadan söndürüldü.

Yangının kundaklama olmasından şüphe ettiğini belirten Mobilya ve Beyaz Eşya dükkanının sahibi Mustafa Ediş, yeni mobilya malzemesi gelmesinden dolayı gece saat 24.00'e kadar dükkanda olduklarını söyledi. İtfaiyenin yangın başladıktan 45 dakika sonra geldiğini iddia eden Ediş, "dükkanımın sigortası yok. Toplam zararım 200 bin TL" dedi.

Yangının çıktığı apartmanın kendisine ait olduğunu belirten AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Nejat Tığlı ise, yangın başlar başlamaz eşiyle birlikte hemen dışarı çıktıklarını söyledi. Tığlı, apartmanlarında altı dairenin büyük maddi zarar gördüğünü söyledi.

Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 13:23:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?