7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Manavgat'taki cinayetin sırrı çözüldü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde evinde öldürülmüş olarak bulunan öğretmen Figen Altunel'in 7 yaşındaki oğlu Oğuzhan Altunel'i bıçaklayarak öldürdükten sonra kendisini öldürdüğü ortaya çıktı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün, A. Pazarcı Mahallesi'ndeki evinde 7 yaşındaki oğlu Oğuzhan Altunel ile birlikte vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak ölmüş halde bulunan Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Türkçe öğretmeni 33 yaşındaki Figen Altunel'in, geçirdiği cinnet sonucunda mutfaktan aldığı bıçak ile oğlunu karnından bıçaklayarak öldürdükten sonra kendisini öldürdüğü belirlendi.

Figen Altunel'in olay sonrasında gözaltına alınan Manavgat Lisesi'nde Edebiyat öğretmeni olan eşi 37 yaşındaki Azmi Altunel, gece geç saatlerde serbest bırakıldı. Milli Egemenlik İlköğretim Okulu'nda görev yapan mesai arkadaşları Figen Altunel'in son günlerde içine kapandığını ve sessizliğe büründüğünü belirtirken, Figen Altunel'in Samsun'un Bafra ilçesinden bir arkadaşını arayarak, Manavgat'a alışamadığını belirten sitemli konuşmalar yaptığı, ayrıca 11 ay önce çok sevdiği babasını kaybetmesinin etkisini üzerinden atamadığı bildirildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2007 Salı 13:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa iyiol IP: 88.232.76.xxx Tarih : 21.11.2007 17:25:37

allah kimsenin başına vermesin ailesine sabır versin