22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Mankenler bisikletlerden daha çok ilgi çekti

Bisan Bisiklet Mopet Otomotiv A.Ş., bayileriyle Antalya’nın Belek Beldesi’nde biraraya geldi. 42. yılını kutlayan Bisan Grubu, 2004 yılı değerlendirmeleri ve 2005 yılı programını bayilerle paylaşmayı hedefliyor.

Ege’nin en büyük kuruluşlarından biri olan Bisan Grubu’nun bayiler toplantısı, Belek Cornelia De Luxe Hotel’de başladı. Bisiklet, mopet, motosiklet, tekerlekli sandalye ve yedek parçaların tanıtımının gerçekleştirildiği bayi toplantısına 568 bayinin yanı sıra Çin, Rusya, Almanya ve diğer ülkelerden uluslararası şirketlerin yöneticileri de katıldı. 28 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan bayi toplantısının ilk gününde kokteyl ve ’Bisan Show’ gerçekleştirildi.
Şov öncesinde bir konuşma yapan Bisan Genel Koordinatörü Muhittin Olgaç, "Geleneksel Bisan bayiler toplantısına hoş geldiniz. Çin ve Rusya’nın en büyük motosiklet üreticilerinden arkadaşlarımız da bizimle birlikte. Bu iki firmayla güzel bir sözleşme imzalayacağız. Aslında bu sözleşmeleri çok daha önce imzalayacaktık. İçimizden gelmedi. Bunu, bizi her zaman destekleyen, iyi ve kötü günümüzde bizimle birlikte olan bayilerle birlikte yapalım istedik. Sözleşmeyi yarın imzalayacağız" dedi. Yapılan konuşmanın ardından kurdele kesilerek bayiler toplantısının startı verildi.

Daha sonra sahneye çıkan dans grubu eşliğinde tanıtım gerçekleştirildi. 2005 yılının yeni ürünleri düzenlenen etkinlikle bayilere tanıtıldı. Bayi toplantısı, 1 Aralık gecesi ünlü sanatçılar İsmail Türüt ve Sibel Turnagöl’ün sahne alacağı geceyle sona erecek.

antalya
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2004 Pazartesi 10:36:45
Güncelleme :29 Kasım 2004 Pazartesi 11:45:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?