1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Market faresine suçüstü

Antalya'da bir marketten hırsızlık yapmaya çalışan 2 kişi polis tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 05.00 sıralarında Antalya Muratpaşa ilçesi, Tahılpazarı Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan Yüce Apartmanı'nın birinci katında bulunan bir markette meydana geldi.

Sabahın ilk ışıkları ile birlikte hırsızlık için bir markete giren 2 zanlı, devriye gezen asayiş ekipleri tarafından fark edildi. Polisi gören zanlılardan biri dükkanda kalıp saklanırken, diğeri kestikleri dükkan kepenginden hızla çıkarak kaçmaya çalıştı ancak zanlı, polis tarafından çevrede yapılan kısa bir aramanın ardından yakalandı.

Zanlılardan birini yakalayan polis, bu kez de içeride saklanan diğer zanlıyı bulmak için kolları sıvadı. Zanlıların marketi soymak için kestikleri belirtilen kepengden içeri giren 2 polis, market içerisinde saklanan diğer zanlıyı aramaya başladı. Dışarıdaki arkadaşlarının uyarısı ile tezgahın arkasından bodrum katına inen merdivenleri izleyen 2 polis, diğer zanlıyı da yakalamayı başardı.

Polis tarafından yakalanan hırsızlık zanlıları Şarampol Polis Merkezi'nde ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevk edilirken, zanlılara ait poşetlerde yapılan aramada marketten çalındığı belirtilen sigara, kontör ve nakit paraya ulaşıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 10:05:37
Güncelleme :3 Temmuz 2009 Cuma 10:08:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?