16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Markette bıçaklı dehşet!

ANTALYA'DA MARKETE GİREN BIÇAKLI KİŞİ 3 KİŞİYİ YARALADI

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde bir markete giren eli bıçaklı şahıs, market sahibini, çalışanı ve alışveriş yapan bir vatandaşı çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 21.30 sıralarında Side beldesindeki Kemer Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalle Muhtarı Osman Tüter'e ait markete gelen ve markete 100 metre mesafede kafeterya işlettiği bildirilen Kadri A., kasaya yaklaşırken elinde bulunan ekmek bıçağını bir anda market sahibine saplamaya başladı.

Market sahibi Osman Tüter, çeşitli yerlerinden yaralanırken olay sırasında markette çalışan İsmail Sarıgül ile alışveriş yapan Ali Gök de bıçak darbelerinden yaralandı. Market içerisinde bıçak sallamaya devam eden Kadri A.'yı Osman Türe, ruhsatlı silahıyla ateş ederek durdurdu.

Olayın ardından saldırganın bıçak darbeleriyle yaralanan Osman Tüter, İsmail Sarıgül ve Ali Gök Side Özel Bilgi Hastanesi'ne, karnından yaralanan saldırgan Kadri A. Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ameliyata alınan yaralılardan Osman Tüter'in gövdesinde 2 yerde derin kesik, kafasında kesik ve el bileğinde kesiğe bağlı yırtılma, İsmail Sarıgül'ün yüzünde derin kesik, sol elinin parmaklarının tamamında parçalanma, Ali Gök'ün boyun damarlarında ve adalelerinde kesilme, saldırganın ise karnına kurşun isabet etmesi nedeniyle ameliyat edildiği ve tamamının durumlarının şu an için iyiye gittiği bildirildi. Olay anı marketteki güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı

soruşturma başlatıldı.

ANTALYA'DA MARKETE GİREN BIÇAKLI KİŞİ 3 KİŞİYİ YARALADI
ANTALYA'DA MARKETE GİREN BIÇAKLI KİŞİ 3 KİŞİYİ YARALADI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2010 Pazartesi 14:40:00
Güncelleme :4 Ekim 2010 Pazartesi 15:53:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?