1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Masa tenisinde Antalya rüzgarı

MASA TENİSİNDE ANTALYA RÜZGARI

Türkiye Kupası B grubu Masa Tenisi müsabakalarında erkekler ve bayanlarda Antalya takımları gruplarını lider olarak bitirdi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kupası B grubu Masa Tenisi müsabakaları Dilek Sabancı Spor Salonu’nda düzenlendi. Masa Tenisi Türkiye Kupası maçlarında Antalyaspor erkek ve bayan masa tenisi takımları, güçlü rakipleri İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni aynı skorla (3-1) yenerek grubunun şampiyonu oldu.

Antrenörlüğünü Yahya Gürcüm’ün, şube kaptanlığını ise İl Temsilcisi Kürşat Çavuşoğlu’nun yaptığı, Oğuz Akıncılar, Kader Dönmez ve Emre Uraz’dan oluşan Antalyaspor Erkek Masa Tenisi Takımı, grubunda 1. olarak, 2010 yılında İstanbul’da yapılacak olan “En iyi 12’ler Türkiye Şampiyonası”na katılmaya hak kazandı.

Bayanlarda ise, 2 takımla katıldığımız Türkiye Kupası B Grubu Masa Tenisi müsabakalarında Antalyaspor Bayan Masa Tenisi Takımı 1. olurken, Antalya’nın 2. takımı olan Halk Eğitim Spor’da 2. oldu.

Antalya, Burdur ve Denizli illerinden toplam 15 hakemin görev yaptığı Türkiye Kupası B Grubu Masa Tenisi müsabakalarında başhakemliği Sait Yücel, gözlemciliği ise Musa Güneş yaptı. Bu grupta Antalya’dan birçok hakemin yanı sıra uluslararası hakemlerimiz Cahit İncesu ile Lütfi Erdoğan da görev aldı.

MASA TENİSİNDE ANTALYA RÜZGARI
MASA TENİSİNDE ANTALYA RÜZGARI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 14:56:01
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 14:59:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?