21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Maskeli gaspçılar dehşet saçtı

ANTALYA'da bir turizm acentesinde çalışan 24 yaşındaki Sibel Süt, dün akşam saatlerinde Altınkum Mahallesi’ndeki evine girerken kar maskeli ve silahlı 2 kişinin saldırısına uğradı.

Tabanca kabzasıyla vurup yere düşürdükleri Sibel Süt'ün çantasını gaspeten saldırganlar, plakası kağıtla kapatılan bir otomobille kaçtı.

İş çıkışı Altınkum Mahallesi Platin Sitesi’ndeki evine giden Sibel Süt, site girişinde otomobilden inen yüzleri kar maskeli 2 gaspçının saldırısına uğradı. Genç turizmciyi silahla tehdit ederek çantasını gasp eden kar maskeli saldırganlar, ardından tabanca kabzasıyla vurdu. Aldığı darbenin etkisiyle yere düşen Sibel Süt acı içinde kıvranırken, gaspçılar plakası beyaz bir kağıtla kapatılan bordo renkli otomobile binerek kaçtı.

Çevrede bulunanların ihbarı üzerine gelen polisler tarafından sakinleştirilen Sibel Süt, ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’ne götürüldü. Olay Yeri İnceleme ekipleri, saldırı sırasında Sibel Süt'ün elindeki poşeti yırtıp içindeki iki ekmeği yere atan saldırgınların parmak izlerini ekmekler üzerinde aradı.

Gaspedilen çantasında bir miktar para ile cep telefonu ve bazı kişisel eşyalarının bulunduğunu söyleyen Sibel Süt, “Altınkum Mahallesi Antalya’nın en güvenli mahallelerinden. Bu mahallede bile gaspçılar çevrede yüzlerce apartman bulunmasına rağmen beni dövüp çantamı gaspetti” dedi.

Polis ekipleri, Sibel Süt’ü tabanca kabzasıyla dövüp çantasını gasp eden 25- 30 yaşlarındaki siyah giyimli 2 zanlıyı yakalamak için araştırmalarını sürdürüyor.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2006 Salı 12:05:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?