22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Masörler yemin etti

H&H Spor Sağlık Enstitüsü ile Genel Masör ve Spor Masörleri Birliği Derneği tarafından organize edilen "İleri Düzey Masaj Seminerine” katılan 25 masör yemin etti.

H&H Spor Sağlık Enstitüsü ile Genel Masör ve Spor Masörleri Birliği Derneği tarafından Side Perissia Hotel'de organize edilen "İleri Düzey Masaj Semineri” gerçekleştirildi. Manuel Lenf Drenaj Masajı, El ve Ayak Refleksolojisi, Ayurveda Masajı konularında gerçekleştirilen seminerin ardından Seminere katılan 25 masör, masör yemini etti ve sertifikalarını aldı.

Sertifika töreninde konuşan H&H Spor Sağlık Enstitüsü ve Genel Masör ve Spor Masörleri Birliği Derneği Yönetim Kurul Başkanı Dr. Hüseyin Boztepe, öncelikle Turizm sektöründe bilinçli masör yetiştirmeye yönelik olan bu programın Manavgat'ta yapılmasının da anlamlı olduğunu ifade etti.

Seminerin tamamının profesyonel eğitimciler tarafından yürütüldüğünü ve seminerde Manuel Lenf Drenaj Masajı, El ve Ayak Refleksolojisi, Ayurveda Masajı konularında yapılan çalışmanın çok faydalı geçtiğini anlatan Dr. Hüseyin Boztepe; bir yıl öncede yine Side Perissia Otelde Chiropractic yöntem olan Dorn-Breuss Masaj seminerini yürüttüklerini ifade etti.

Seminerin son akşamında seminere katılan 25 masör Dr. Hüseyin Boztepe ve diğer eğitimciler nezaretinde Masör yemini ettikten sonra sertifikalarını aldılar. Dr. Boztepe; masörlerin spor kulüplerinde, özel sektörde ve özellikle de turizm sektöründe çok önemli bir sağlık alanı hüviyetinde olduklarını belirterek törene katılan Side Belediye Meclis üyesi Hasan Tüfekçi, Başarı Koleji Müdürü Sayın Ümut Yapar ve Manavgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arif Kaplan'a katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Resmi ve özel sektörün, özellikle de basının ilgisinin üzerlerinde olmasından çok memnun olduklarını, bu durumun sektörde farklılık yaratacağını düşündüklerini de ifade eden masörler; “biz yeminli masörler olarak yıllardır insanlara şifa kaynağı olmaya devam ediyoruz. Bu nedenle doğru meslek mensuplarının doğru yerde ve doğru icra ile bir işi yapmalarının gerektiğine inanıyoruz” diye konuştular.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 16:49:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Y.Doc.Mursel Akdenk IP: 124.179.224.xxx Tarih : 5.04.2008 19:52:35

Calismalarinizda ustun basrilar diliyorum. Derneginize uye olmak ve sisinle yazismak istiyorum Size ve herkese Selam ve saygilarimla. Y.Doc.Mursel Akdenk: melbourne-Avustralya:5.4.2008 E-mail;inizide yazmanizi isterim